Mercedes-Benz

Ons bedrijf.
Graag tot uw dienst.

Mercedes-Benz Garage Euromotors

Uw officieel Mercedes-Benz Concessiehouder.

Mercedes-Benz Hedin Automotive Berlaar is officieel Mercedes-Benz Concessiehouder alsook erkend Servicepunt. De vestiging is gelegen in Berlaar aan de Aarschotsebaan 296, op de grens van Lier en Berlaar en op een boogscheut van onder andere Putte, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Heist-op-den-Berg. Hedin Automotive Berlaar is opgericht in 1982 en het dagelijkse management staat onder leiding van Stefan De Nys.

Onze 4 doelen.

Mercedes Hedin Automotive Berlaar staat voor een familiebedrijf met 13 gepassioneerde medewerkers dat elke dag opnieuw 4 doelen nastreeft:

1. Aanwezigheid: Hiermee verzekeren we dat we klaar staan voor onze klanten en leveranciers wanneer zij dit van ons verwachten.

2. Service: De verwachtingen van onze klanten zijn terecht zeer hoog.  Daarom investeren wij bewust in kwaliteit, zowel op vlak van klantentevredenheid als in nieuwe moderne infrastructuur en up-to-date materiaal.

3. Personeel: In een omgeving waarin innovatie steeds verder gaat, voorzien we continu in opleidingen voor het personeel.  De kwaliteit van hun vakkennis en vaardigheden zijn zeer waardevol. Nog meer: om het kwaliteitsniveau te handhaven en te optimaliseren waar nodig, mogen wij rekenen op een gepassioneerd en gemotiveerd team van medewerkers.

4. Communicatie: Open, respectvol en eerlijk communiceren alsook handelen ten opzichte van klanten, leveranciers en personeel zorgt ervoor dat we als bedrijf een respectabele reputatie hebben en moge behouden.

Wij helpen u graag.

Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Berlaar kan u terecht voor:

  • Het uitgebreid aanbod nieuwe personenwagengamma van Mercedes-Benz. Van de dynamische A-Klasse via smaakvolle en comfortabele berlines, coupés, cabriolets, breaks, SUV's en terreinwagens tot echte limousines die stuk voor stuk klasse, uitstraling en rijgenot perfect met elkaar combineren.
  • Onderhoud en herstellingen van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen.

Ons service aanbod

Verder, is onze sales en aftersales dienstverlening erg veelzijdig, zowel op maat van particulieren als ondernemingen. Een kleine greep uit ons service-aanbod:

  • De ruime openingsuren van onze werkplaats alsook verkoopafdeling is afgestemd op de noden van onze klanten;
  • Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Berlaar kan u terecht voor uitsluitend officiële wisselstukken;
  • Als officiële concessiehouder van Mercedes-Benz bieden wij uiteraard de officiële Mercedes-Benz garantie;
  • Ons geschoold personeel vormt uw beste garantie op betrouwbare mobiliteit;
  • Wij bieden via Mercedes-Benz Finance een ruime waaier financieringsmogelijkheden;
  • De officiële onderhoudscontracten van Mercedes-Benz vormen uw beste garantie op een blijvende mobiliteit.